Bu yazılımı 300 milyon kişi kullanıyor

Windows Live Messenger'ı dünyada 300 milyondan fazla kişi kullanıyor.

Dünyada 300 milyondan fazla kişi tarafından kullanılmakta olan Windows Live Messenger, yüksek çözünürlüklü görüntülü sohbet özelliği ile tüm sevdiklerinizle anında yüzyüze sohbet etme imkanı sunuyor.

Her ne kadar sosyal medya ve diğer iletişim hizmetleri bize sevdiklerimizle haberleşmek için birçok farklı yol sunsa da, bu yöntemlerin yüzyüze görüşmenin yerini tutması pek mümkün değil. İşte bu nedenle her gün milyonlarca Windows Live Messenger kullanıcısı arkadaşları ve ailelerine her an yakın olabilmek için Messenger’ın görüntülü sohbet özelliğini kullanıyor.

Reklam
Reklam

Messenger’da görüntülü sohbet başlatmak için, kontağınızın ismini sağ tıklayarak “Görüntülü arama başlat” seçeneğine veya konuşma penceresinin alt kısmında yer alan “Görüntülü arama” butonuna tıklamak yeterli.

Açılan görüntülü sohbet penceresini standart boyutunda tutabilir, veya tercih ederseniz tam ekran haline getirebilirsiniz. Ayrıca isterseniz “Anlık iletiyi aç” seçeneğiyle yanda mesajlaşma panelini de açarak bir yandan sohbet ederken bir yandan da yazışabilirsiniz.

Eğer sohbet etmek istediğiniz kişi o anda bilgisayarının başında değilse, ismine sağ tıklayıp “Görüntülü ileti gönder” seçeneğine tıklayarak hemen bir görüntülü mesaj kaydededebilir, ve döndüğünde izleyebilmesi için ona gönderebilirsiniz.

[

](http://www.scroll.com.tr/45241/bu-yazilimi-dunyada-300-milyondan-fazla-kisi-kullaniyor/2/)