Bu yılın en iyi şarkıları bu albümde!

Sony Music ve Radyo Fenomen bu yılın en çok dinlenen "hit" şarkılarını sunar.

Dünyanın en ünlü yıldızlarını bünyesinde barındıran Sony Music ve yerli, yabancı HIT şarkıları kesintisiz dinleyebileceğiniz Radyo Fenomen, bu yıl ülkemizde en çok dinlenen ve istek alan şarkıları bir araya getirdi!

Shakira’ nın dünya kupası için seslendirdiği ve aylardır liste başı olan şarkısı Waka Waka (This Time for Africa), tüm radyo ve club’ların listelerinde uzun süredir ilk 10’da yer alan “Yolanda Be Cool & DCUP” ve “We No Speak Americano”, pop müziğin zirvesindeki isimler Pitbull, Kesha, Britney Spears, Beyoncé, Usher ve çok daha fazlası bu albümde! Ayrıca Sertab Erener, Sıla, Nil Karaibrahimgil, Gökhan Özen ve Murat Dalkılıç gibi ülkemizin en sevilen sesleri Fenomen HITS 2010’da bir araya geliyor!

Reklam
Reklam

Radyo Fenomen, dinleyicilerin güncel yerli ve yabancı HIT’leri aynı frekansta bulabilmesini sağlayarak, bu farklı konseptiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Web sitesinde günlük ortalama 40.000 ziyaretçisi bulunan Radyo Fenomen, şimdi listesinin en iyi şarkılarının yer aldığı FENOMEN HITS 2010 albümü ile karşımızda!

SONY MUSIC ETİKETİYLE
TÜM MÜZİK MARKETLERDE!

Britney Spears – 3
Usher - OMG
Shakira - Waka Waka
Yolanda Be Cool – We No Speak Americano
Gökhan Özen – Daha Erken
Beyoncé - Sweet Dreams
Pitbull - Pearly Gates
Ke$ha - Your Love Is My Drug
Tanto Project – Jammin’
Sertab Erener - Rengarenk
Sean Kingston - Eenie Meenie
Andrea Banica - Samba
Murat Dalkılıç – La Fontaine
Edward Maya – This Is My Life
Sıla – Bana Biraz Renk Ver
Nil Karaibrahimgil – Seviyorum Sevmiyorum
Dan Balan - Chica Bomb
Eddy Wata – I Like The Way