Bu yılın uslu ve yaramaz ünlüleri seçildi

2009'u geride bırakırken; Amerika'nın ünlü magazin dergilerinden US, bu yılın en uslu ve yaramaz ünlülerini seçti. İşte bu yılın nezaketleriyle 'pekiyi' alan ancak kabalıklarıyla sınıfta kalan isimleri


13 Eylül'de düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde ödül alan Taylor Swift'in elinden mikrofonu kaparak şok edici sözler sarfeden Kanye West, bu yılın yaramazları listesine girdi. West, mikrofonu alıp, "Bu ödül Beyonce'nin hakkıydı" demişti.


Eski eşi Jessica Simpson'ın bir dönem kilolu olduğu için eleştirilmesini çok zalimce bulan Lachey, "Bu eleştiriler çok gereksiz ve saçma" diyerek eski eşine sahip çıktı.

Reklam
Reklam

Kariyerinde bugünlere gelmesinde çok şey borçlu olduğu 'Transformers' filminin yönetmeni Michael Bay'i disipliniyle Hitler'e benzeten Megan Fox, bu açıklamasıyla yaramaz unvanına hak kazandı.


Kariyerinde ve özel hayatında başarılı günler geçiren ünlü şarkıcı Britney Spears, Miami'deki bir hastanede hasta çocukları ziyaret ederek 'uslu' listesine girdi.


Miss California seçilen 22 yaşındaki Carrie Prejean'in güzellik yarışmasından sonra ortaya çıkan seks kasedi herkesi şaşırttı. Prejean bu kasetten utandığını söyledi.


Ekim ayında sevgilisi Brad Pitt'le birlikte Suriye'deki mültecileri ziyaret eden Angelina Jolie, sempatik tavırlarıyla bölgede herkesin sevgisini kazandı.


Amerika'da sevilen 'The Real Housewives' programının yıldızı Teresa Giudice, rol arkadaşı Danielle Staub'a fahişe diyerek herkesi şoke etti.


MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde Taylor Swift'in yaşadığı talihsiz olay sonrası sahneye çıkan Beyonce Knowles, genç şarkıcıyı sahneye çağırarak Kanye West'in yaptığı kabalığı herkese unutturmuştu. Knowles'un bu jesti sayesinde teşekkür konuşmasını tamamlayan Swift, gözyaşlarına boğulmuştu.

Reklam
Reklam

62 yaşındaki ünlü televizyoncu David Letterman, geçtiğimiz ekim ayında eşi Regina Lasko'yu kendisinin yanında çalışan bir kadınla aldattığını itiraf etmiş ve bu itirafıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı.