Buca Belediyesi’nden Kandil Gecesi Düzenlenen Konsere Yanıt

İzmir Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, AK Partili Mustafa Arslan’ın kandil gecesi sazlı sözlü eğlence...

İzmir Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, AK Partili Mustafa Arslan’ın kandil gecesi sazlı sözlü eğlence yapıldığı yönündeki açıklamalarına belediyenin internet sitesinde yanıt verdi.

Daha önce Gezi Parkı nedeniyle yapılamayan Türk Sanat Müziği konserini hafta sonu olması sebebiyle dün akşam gerçekleştirdiklerini belirten Tatı, Arslan’ı konseri siyaset malzemesi yapmakla suçladı. Kandil gecesi düzenlediği konserle ilgili eleştirilere Tatı, “Daha önce Gezi Parkı direnişi nedeniyle yapılamayan bir Türk Sanat Müziği konseri hafta sonu olması sebebiyle dün akşam gerçekleştirildi. Buca'da kandilini evlerinde camilerde geçirenlere de saygımız sonsuz.” diyerek yanıt verdi.

Reklam
Reklam

Başkan Tatı, ilçedeki tüm camilerin bakım, onarım ve Ramazan aylarındaki temizliğine yardımcı olduklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: