Buca Engelliler Spor Kulübü'ne Bakanlık Yardımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2012 mali yılı bütçesinden amatör spor kulüplerine yardım amacıyla yer alan...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2012 mali yılı bütçesinden amatör spor kulüplerine yardım amacıyla yer alan bütçe ödeneğinden, Buca Engelliler Spor Kulübü’ne yardımda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2012 mali yılı bütçesinden amatör spor kulüplerine yardım amacıyla yer alan bütçe ödeneğinden, özellikle engelli ve okul spor kulüpleri başta olmak üzere amatör spor kulüplerinin ve spor dallarının kalkınması, geliştirilmesi, spor tesisi yapımı, bakım-onarımları, malzeme, araç-gereç ve faaliyetlerde kullanılması amacıyla Buca Engelliler Spor Kulübü’ne yardımda bulundu.

Reklam
Reklam

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan yaptığı konuşmada, “Bakanlığımız tarafından her yıl çeşitli kulüplerimize nakdi yardımlar gerçekleştirilmektedir. Ülkemiz engelli spor branşlarında uluslararası dereceler ve faaliyetler de başarılı bir ülke. Bakanlığımız özellikle Engelli ve Okul Spor Kulüplerimize ciddi bir destek veriyor. Bu yıl da Buca Engelliler Spor kulübümüz ile birlikte toplam 176.000 TL’lik yardımda bulunulmuştur. Bu yardım kulübünüzün idamesi için bir cansuyu olacaktır. Hayırlı olsun. Sizlerden tek isteğimiz milli takımlara daha çok sporcu göndermeniz” dedi.

Buca Engelliler Spor Kulübü Başkanı Raşit Yürüm, yaptığı açıklamada, “Tekerlekli sandalye basketbol, tenis ve badminton branşlarında faaliyetteyiz. Şuan Basketbol 2. Ligi’nde mücadelemizi sürdürüyoruz. Teniste milli takıma giden sporcumuz var. Badmintonda Türkiye 3.’lüğü ve 4.’lüğü derecelerimiz var” dedi.

Konuşmaların ardından İl Müdürü Metin Kaplan, Buca Engelliler Spor Kulübü’ne yardım çekini takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: