Bucak Belediyesi'nden Öğrencilere Ayakkabı

Burdur Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Gökkuşağı Etüt Eğitim Merkezi öğrencilerine ayakkabı hediye etti. Başkan...

Burdur Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Gökkuşağı Etüt Eğitim Merkezi öğrencilerine ayakkabı hediye etti.
Başkan Ayaz Gökkuşağı Eğitim ve Etüt Merkezi Müdürü Ramazan Özgeçen ile birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. İmkanı olmayan öğrencilere bu tür eğitim hizmetinin verilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Ayaz, "Hiçbir karşılık beklemeden eğitim veren gönüllü öğretmenlere teşekkür ediyorum." dedi. Ayaz, daha sonra öğrencilere ayakkabı dağıttı.

Bucak Eğitim Gönüllüleri Derneği(BEGDER) ve Bucak Belediyesi'nin ortak organizasyonuyla 3 yıldır faaliyet gösteren Etüt Eğitim Merkezi'nin merkez ve köylerinden toplam 132 öğrencisi hizmet veriyor.
6, 7 ve 8. sınıflara yönelik sınavlara hazırlık ve okul derslerine yardımcı oluyor. Öğrenciler 10 öğretmen tarafından cumartesi ve pazar günleri Matematik, Türkçe, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinde eğitim alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: