Bucak'ta Belediye Çok Amaçlı Çocuk Parkı Yapıyor

Bucak Belediyesi, çok amaçlı çocuk parkı yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Bucak Belediyesi, çok amaçlı çocuk parkı yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Yeni Mahalle'de yapılan çok amaçlı çocuk parkının yapım çalışmalarını inceledi.

İlçedeki tüm mahallelerde park yapım çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Ayaz, "Çok amaçlı çocuk parkını planlarken, çocuklarımızın yanı sıra her yaştan vatandaşlarımızın yararlanmasını düşündük. Parkımıza bisiklet sürüş alanları, kamelyalar, çocuk oyun grupları ve spor aletleri koyduk" dedi.

Reklam
Reklam

Parkta yeşillendirme çalışmaları kapsamında ağaç dikimi gerçekleştirdiklerini, şimdi de çimlendirme çalışması yaptıklarını anlatan Ayaz, "Parkımız geniş bir alana sahip. Çocukları ile gelen aileler, çocukları parkta oynarken rahatça vakit geçirebilecekler. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak parkı halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: