Bucak'ta Diyaliz Hastalarına Moral Yemeği Verildi

Bucak Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi, hastanelerinde tedavi gören diyaliz hastalarına moral yemeği verdi.

Bucak Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi, hastanelerinde tedavi gören diyaliz hastalarına moral yemeği verdi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen yemeğe AK Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Burdur Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bilal Çelikbaş, hastane personeli ve hastanede tedavi gören diyaliz hastaları ile yakınları katıldı.

Milletvekili Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Bucak Devlet Hastanesi'nde tedavi görenlerin çok kaliteli hizmet aldıklarını belirterek, tedavi gören hastaların daha sağlıklı ve mutlu olmalarından başka bir temennileri olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Burdur Sağlık Müdürü Şenbayram ise, Bucak Devlet Hastanesi'nin geleneksel hale getirdiği kaynaşma toplantısında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Diyaliz ünitelerinde tedavi gören hastaların birer organ nakli adayı olduğunu, Burdur'da organ nakli için ciddi bir proje ürettiklerini kaydeden Şenbayram, "Projeye sağlık çalışanlarımızın asli görevlerine ilaveten katkıda bulunmalarını istiyoruz. Toplum, sağlık çalışanlarının görüşlerine çok önem veriyor. Bulundukları bölgelerde organ bağışı için çalışma yapmalarını istiyorum" diye konuştu.

Bucak Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi doktorlarından Ruhi Tuncer de, Bucak'ta yaklaşık 50 hastanın diyaliz ünitesinde tedavi gördüğünü bildirdi.

Programda yapılan çekiliş ile katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz