Bucak'ta Polisten Bilgilendirme Toplantısı

Burdur'un Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından olayların önüne geçebilmek için kahvehanelerde...

Burdur'un Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından olayların önüne geçebilmek için kahvehanelerde bilgilendirme toplantıları düzenleniyor.

Toplum Destekli Büro Amirliğince kahvehanelerde düzenlenen toplantılarda vatandaşlara dolandırıcılık olayları, işyeri ve konutlarda hırsızlık, araç kullanırken uyulması gereken trafik kurallar, trafik cezaları, motosiklet sürüclürenin kask kullanması gerektiği anlatılıyor.

Toplantılarda ayrıca 201-2013 yılları arasında meydana gelen trafik kazaları ve oluş şekilleri hakkında da bilgi verilirken, vatandaşların çevrelerinde şüphelendikleri konuları polise bildirmeleri isteniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz