Bucaspor Asbaşkanı Yaralı: Yeni Çalıştırıcımız İzmirli Olacak

Onur ATIŞ/İZMİR, Suat Kaya ile Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılan Hakan Şapçı'nın kendilerine önerildiğini belirten Yaralı, "Kaya ve Şapçı ile çalışmayı düşünmüyoruz"

Onur ATIŞ/İZMİR, Suat Kaya ile Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılan Hakan Şapçı'nın kendilerine önerildiğini belirten Yaralı, "Kaya ve Şapçı ile çalışmayı düşünmüyoruz" dedi. Camianın sakin bir şekilde hareket etmesini isteyen Yaşar Yaralı, "Ne yazık ki Levent Eriş beklemediğimiz bir anda bizi bıraktı. Şimdi sükunetle iki maçımızı oynamalıyız. Kadromuza güveniyoruz. Hem ligde hem de kupada kazanacağız" dedi.
Bucaspor'un eski kalecisi Cenk Tekelioğlu'nun Sportif Direktör olarak geleceğine dair iddiaları yanıtlayan Yaralı, "Bucaspor'un böyle bir şeye ihtiyacı yok. Sportif direktöre vereceğimiz parayı, takıma aktarırız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: