Bucaspor, Bolu Kampını Galibiyetle Tamamladı

Bucaspor, Bolu kampının son hazırlık maçında karşılaştığı Çaykur Rizespor’u Zafer Çevik, Onur Türk ve Taylan...

Bucaspor, Bolu kampının son hazırlık maçında karşılaştığı Çaykur Rizespor’u Zafer Çevik, Onur Türk ve Taylan Antalyalı’ın attığı goller ile 3-1 mağlup etti.

Hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Bucaspor, dördüncü hazırlık maçında galibiyetle tanıştı. Çaykur Rizespor'la karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Bucaspor Samet, Fahri Efe, Emre, Musa, Berkan, Aykut, Mehmet İncebacak, Zafer Çevik, Zekeriya ilk on biriyle sahaya çıkarken, karşılaşmanın ilk yarısı Jallow ve Zafer'in karşılıklı golleriyle 1-1 bitti. Sarı-lacivertliler ikinci yarıda Onur ve Taylan'ın ayağından bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Kampı tamamlayan Bucaspor, Cuma günü İzmir’e dönecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: