Bucaspor, Çaykur Rizespor'u Yenmek İstiyor

Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, yarın saat 15.30’da Buca Arena Stadı’nda ağırlayacakları Çaykur Rizespor maçını...

Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, yarın saat 15.30’da Buca Arena Stadı’nda ağırlayacakları Çaykur Rizespor maçını kazanacak güçte olduklarını söyledi.

Kaynar, Çaykur Rizespor’u yenerek Play-off’a kalacak 4 takımdan biri olmak istediklerini belirterek, "Yarın sahaya sadece galibiyet için çıkacağız. Başka da bir düşüncemiz yok. Rizespor’un gücünün farkındayız fakat kendilerini takım olarak yenecek güçteyiz. Rizespor’u yenmemiz takdir de Play-off mücadelemizin önündeki tek engel Denizlispor kalıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Çaykur Rizespor’u Spor Toto Süper Lig’e yükseldikleri için tebrik ettiğini de ifade eden Kaynar, Play-off’a kalmaları halinde PTT 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselecek 3. takımın Bucaspor’un olacağını inandığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: