Bucaspor-Fatih Karagümrük Notları

Onur ATIŞ / İZMİR, SÜRPRİZ KADRO Bucaspor teknik direktörü Tolga Doğantez, Fatih Karagümrükspor maçına sürpriz bir kadroyla çıktı. Genç çalıştırıcı geçen

Onur ATIŞ / İZMİR, SÜRPRİZ KADRO
Bucaspor teknik direktörü Tolga Doğantez, Fatih Karagümrükspor maçına sürpriz bir kadroyla çıktı. Genç çalıştırıcı geçen hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Sancaktepe Belediyespor’a karşı ilk on birde oynattığı sol kanat Erkan Taşkıran’ı 18 kişilik kadroya dahil etmezken, Sancaktepe maçında galibiyeti getiren golü atan Yasin Avcı’yı da yedek oturttu. Erkan’ın üst adalesinden sakat olduğu açıklandı.
ŞANS VERDİ
Doğantez, genç golcü Anıl, orta saha Ahmet ile sol bek Abdullah’a on birde şans verdi. Üç futbolcu bu sezon sarı-lacivertli formayla ilk kez seremoniye çıktı. Ligdeki Tokatspor ve kupadaki Sancaktepe müsabakalarında kadroya giremeyen santrfor Deniz Pero da 18 kişilik kafilede yer buldu.
TARAFTAR AZDI
Karşılaşmayı 500’e yakın taraftar izlerken konuk Karagümrüklü futbolseverleri yakın dostları Karşıyakalılar yalnız bırakmadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: