Bucaspor-göztepe Derbisine Bucalı Taraftardan Yoğun İlgi

PTT 1. Lig’in 13. haftasında sahasında Göztepe’yi konuk edecek Bucaspor’da taraftarlar derbi maçın biletlerine yoğun...

PTT 1. Lig’in 13. haftasında sahasında Göztepe’yi konuk edecek Bucaspor’da taraftarlar derbi maçın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.

PTT 1. Lig'de Cumartesi günü, saat 19.00’da Buca Arena Stadı’nda Göztepe’yi ağırlayacak Bucaspor’da derbi öncesi sarı-lacivertli taraftarlar maçın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. Bucaspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada maç biletlerinin büyük ölçüde satıldığı, biletlerini almayan taraftarların ise bir an önce Bucaspor Kulübü altındaki Bucastorm mağazasından biletlerini temin etmeleri gerektiği, maraton, balkon ve kale arkası tribünü biletlerinin az sayıda kaldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

İzmir İl Güvenlik Kurulu'nun sezon başı aldığı karara göre ise Göztepeli taraftarlar maçın oynanacağı stada alınmayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre derbiyi İzmir bölgesinden hakem Hakan Ceylan yönetecek. Hakan Ceylan'ın yardımcılığını Ali Saygın Ögel ve İbrahim Bozbey'in üstleneceği, 4. hakemin ise Murat Saraç’ın olduğu açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: