Bucaspor Seri Peşinde

İZMİR, Buca Arena'da saat 14.00'te başlayacak karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bilet fiyatları kale arkası 5, maraton 7.5, kapalı 10 ve

İZMİR, Buca Arena'da saat 14.00'te başlayacak karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bilet fiyatları kale arkası 5, maraton 7.5, kapalı 10 ve VIP 35 TL olarak açıklandı. Haftaya Bucaspor 13 puanla 13'üncü sırada girerken, 11'inci basamaktaki konuk takımın 14 puanı bulunuyor.
Sarı lacivertli ekipte sarı kart cezalısı Erkan Taşkıran yarınki randevuda takımdaki yerini alamayacak. Sakatlıkları bulunan Gökhan ve Nsaliwa ile hafta içinde gıda zehirlenmesi geçiren Mehmet'in durumları ise belirsiz.
Teknik direktör Sait Karafırtınalar, bu maçı kazanarak Play-Off iddialarını güçlendireceklerini söyledi. Genç teknik adam, "Orduspor galibiyetiyle özgüvenimiz yerine geldi. Bu maçı da kazanarak seri başlatacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: