Bucaspor, Son Dakikada Yıkıldı

Bolu’da 3. etap kamp çalışmalarını sürdüren Bucaspor, ikinci hazırlık maçında Gazintep Büyükşehir Belediyespor'a 3-2 yenildi.TFF...

Bolu’da 3. etap kamp çalışmalarını sürdüren Bucaspor, ikinci hazırlık maçında Gazintep Büyükşehir Belediyespor'a 3-2 yenildi.

TFF 1. Lig 2012-2013 sezonunun hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Bucaspor, ikinci hazırlık maçında Gaziantep Gazintep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Bucaspor sahaya Samet Dinçer, Okan Alkan, Efe Halil Özarslan, Emre Balak, Alparslan Erdem, Aykut Çeviker, Mehmet İncebacak, Zafer Çevik, Onur Türk, Zekeriya Kacaroğlu, Melih Vardar on biriyle başladı. Mücadelenin ikinci yarısına ise Bucaspor farklı bir onbirle sahaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin gollerini Zafer ve Burak kaydetti.

Reklam
Reklam

Karşılaşmanın 21. dakikasında, Mehmet İncebacak ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi ve Zafer’in kullandığı penaltı atışı sonrası Bucaspor 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertliler, 43. ve 45. dakikalarda gelen Gaziantep Gazintep Büyükşehir Belediyespor gollerine engel olamayınca ilk yarıyı 2-1 mağlup kapattı. İkinci yarıya farklı on bir ile başlayan Bucaspor, 77. dakikada genç oyuncu Burak Aydın’ın attığı gol ile eşitliği sağladı. (2-2) 85. dakikada sakatlanan Burak Ayaz’ın yerine Akın Açık oyuna dahil olurken, 90+2 dakikada Gaziantep Gazintep Büyükşehir Belediyespor maçın skorunu belirledi. (3-2)

Bucaspor üçüncü hazırlık maçını salı günü Adana Demirspor ile oynayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: