Bucaspor, Tki Tavşanlı Linyitspor’a Karşı Temkinli

PTT 1. Lig’in 29. haftasında evinde TKİ Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek Bucaspor’da Basın Sözcüsü Cumhur...

PTT 1. Lig’in 29. haftasında evinde TKİ Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek Bucaspor’da Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, “Her iki takımın da ligdeki konumu nedeniyle zor bir maç olacak” dedi.

PTT 1.Lig’in 28.haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 5-5 berabere kalarak Türkiye liglerinde tarihe geçen bir maça imza atan Bucaspor, 7 Nisan Pazar günü saat 14.00'de Buca Arena Stadı'nda ligde düşme potasında yer alan TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak. Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, iki takımın da ligde belli ve zor hedefleri olduğunu söyleyerek, “Maç her iki takım açısından zor geçecek. Rakibimiz ligde kalmaya oynarken biz ise play-off’a kalıp Süper Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Bu kritik maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Rakibimize karşı oldukça temkinli şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Umarım o gün 3 puan ile sahadan ayrılan taraf biz oluruz. Eğer galip gelemezsek 5-5 berabere biten Adana Demirspor maçından alınan 1 puanın değeri kalmaz” dedi.

Reklam
Reklam

“KİMSEDEN YARDIM İSTEMİYORUZ”

Ligde her kulüp gibi maddi açıdan zorluklar yaşadıklarını belirten Kaynar, “Her kulüp belli bir bütçede maddi zorluklar yaşıyor. Fakat biz oyuncularımıza bu zorlukları yönetim olarak elimizden geldiği kadar yaşatmamaya çalışıyoruz. Süper Lig yolunda bize kimse yardım etmiyor. Zaten biz de kimseden yardım istemiyoruz. Maddi zorluklar ve başka konularla kafamızı bulandırmak istemiyoruz. Her hafta sadece oynayacağımız maça konsantre oluyoruz. O hafta oynanacak maç dışında hiçbir şeyi düşünmüyoruz” diye konuştu.

Play-off mücadelesinin son haftaya kadar süreceğini tahmin ettiklerini söyleyen Kaynar, ligde kalan 6 maçta kazanabildikleri kadar puan kazanmaya çalışacaklarını ve mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: