Bucaspor'a Bayram Müjdesi

Onur ATIŞ / İZMİR, Başkan Çetin Kayışlı, A Takım'la idmanlara çıkan U17, U19 ve U21 takımlarının 43 futbolcusu ile teknik

Onur ATIŞ / İZMİR, Başkan Çetin Kayışlı, A Takım'la idmanlara çıkan U17, U19 ve U21 takımlarının 43 futbolcusu ile teknik ekip ve personele toplam 250 bin TL dağıtacaklarını açıkladı. Profesyonel futbolculara ödeme yaptıklarını ifade eden Kayışlı, 1 hafta içinde de yeni antrenman malzemelerini temin edeceklerini söyledi. Yeni sezonda takımı gençlerin sırtlayacağını belirten Başkan Kayışlı, şöyle devam etti:
"Yönetim olarak oyuncuları lige en iyi şekilde motive etmek istiyoruz. Altyapıdan gelen isimler 2. Lig'de bizi zirveye taşıyacak. Hocalarımız ve personelimiz gece gündüz emek sarfediyor. Hepsine bayram için ödeme sözü veriyorum. Bayramdan sonra eksik olan malzemeleri tamamlayacağım."
Başkan Kayışlı, 4-11 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda camiadan destek gördüğü taktirde adaylığını koyacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz