Bucaspor'da Başkanla Belediye Arasında Loca Krizi

Onur ATIŞ / İZMİR, Kulüp Başkanı Çetin Kayışlı ile teknik direktör Levent Eriş'in dün akşam Buca Arena'da oynanan Karşıyaka-Şanlıurfaspor maçını

Onur ATIŞ / İZMİR, Kulüp Başkanı Çetin Kayışlı ile teknik direktör Levent Eriş'in dün akşam Buca Arena'da oynanan Karşıyaka-Şanlıurfaspor maçını izlemeye gittikleri stada önce alınmak istenmediği, daha sonra da oturdukları locadan çıkarıldıkları öne sürüldü.
Bu sezon Buca Belediyesi'nin kontrolüne giren statta yaşananlara ateş püsküren Başkan Kayışlı, "Belediye görevlileri önce beni stada sokmak istemedi. Buna rağmen içeri girip locaya oturdum. Bu kez locadan çıkardılar. Daha sonra diğer locada maçı izleyen Teknik Direktörümüz Levent Eriş, aynı muameleye hedef oldu. Böyle düşmanlık görmedim" dedi.
Personele talimatı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın kuzeni olan Belediye Spor Koordinatörü Esat Tanık'ın verdiğini iddia eden Başkan Kayışlı, "Buca'yı spor alanlarında temsil eden bir kulübün başkanını, teknik direktörünü stattan kovuyorlar. Gidip kendimize başka tesis mi arayalım. Çok ayıp" ifadesini kullandı.
Locadan çıkarıldıktan sonra stadı terkeden Levent Eriş ise gördüğü muamele karşısında şok geçirdiğini söyledi. Türkiye'nin tüm statlarında büyük bir saygıyla karşılandığını ifade eden Levent Eriş, sözlerine şöyle devam etti:
"Maçı bize tahsis edilen locada seyretmeye başladık. 30 dakika sonra diğer localar açık olmasına rağmen görevli kişiler, aldıkları talimatla bizi locadan çıkardılar. Bu kulübün teknik direktörü sıfatıyla kendi stadımda en iyi şekilde ağırlanmak benim hakkım. Türk futboluna 17 yıldır hizmet eden biri olarak bu kavgaya son verilmesini istiyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: