Bucaspor’da ‘brezilya Usulü’ Doğum Günü

PTT 1. Lig'de mücadele eden Bucaspor’un yardımcı antrenörü Fatih Uygun’un doğum gününü, sarı-lacivertli futbolcular yumurta...

PTT 1. Lig'de mücadele eden Bucaspor’un yardımcı antrenörü Fatih Uygun’un doğum gününü, sarı-lacivertli futbolcular yumurta ve unla kutladı.

Geçen sezon Çanakkale Dardanelspor’dan yardımcı antrenör olarak Bucaspor’a gelen Fatih Uygun yeni yaşını, oyuncularıyla birlikte kutladı. Bucaspor’un, PTT 1. Lig’in 10. haftasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını Kaynaklar Tesisleri’nde sürdürdüğü sırada, sarı-lacivertli futbolcuların yardımcı antrenör Fatih Uygun’un doğum gününü bir koli yumurta ve unla kutlaması renkli görüntülere sahne oldu.

Reklam
Reklam

Brazilya usulü doğum gününde kafasında yumurta kırılan ve un dökülen Uygun, “Oyuncularımızın yapmış olduğu bu sürpriz doğum günü karşısında oldukça şaşırdım. Hep oyuncularımızın kafasında yumurta kırıp, başından aşağı un dökerken, şimdi aynı duyguyu tatmak pek iyi olmuyormuş” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: