Bucaspor’da Çifte Kriz

Bucaspor, Galatasaray’dan transfer etmeye çalıştığı eski golcü oyuncusu Mehmet Batdal’a maddi anlaşmazlık nedeniyle imza attıramazken,...

Bucaspor, Galatasaray’dan transfer etmeye çalıştığı eski golcü oyuncusu Mehmet Batdal’a maddi anlaşmazlık nedeniyle imza attıramazken, Bucaspor Futbol Akademisi eski başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın 100'E yakın oyuncuyu yeni satın aldığı kulübü Altınordu’ya götürmesi kriz oluşturdu.

Bucaspor, uzun süredir transferini bitirmeye çalıştığı fakat bir türlü imza attıramadığı Galatasaraylı eski golcü oyuncusu Mehmet Batdal ile maddi konuda anlaşamadı. Bugün akşam saatlerinde imza atmak için Bucaspor Kulübü binasına gelen Batdal’ın, yıllık 350 bin TL garanti para, aylık 10 bin TL ve maç başı 3 bin TL istemesi yönetimin elini kolunu bağladı.

Reklam
Reklam

FUTBOLCULARI YANINDA GÖTÜRDÜ

Bucaspor ile yollarını ayırarak Altınordu’yu satın alan Bucaspor Futbol Akademisi kurucusu eski başkanı Seyit Mehmet Özkan, eski kulübünden 100’e yakın elit oyuncuyu yeni kulübüne götürdü. Bu durum üzerine Bucaspor yönetimi futbol okulu, pilot takımlarından akademiye takviye yaparak giden oyuncuların yerini doldurdu. Altınordu’ya giden oyuncuların 2 yıl resmi karşılaşmalarda mücadele edemeyeceğini ifade eden Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur, “Seyit Mehmet Özkan, Bucaspor’a olan kini yüzünden 'çocuklarım' dediği futbolcuların kaderiyle oynuyor. Biz Bucaspor yönetimi olarak her şeyi barışçıl şekilde çözmeye çalıştık. Fakat Seyit Mehmet Özkan son olarak Türkiye Futbol Fedarayonu (TFF)’yi arayarak Bucaspor Futbol Akademisi’nin elit liglere alınmamasını istemiş, onun yerine Altınordu’nun alınmasını talep etmiş" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: