Bucaspor'da Eriş Işbaşı Yaptı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Kaynaklar Tesisleri'nde bugün gerçekleşen antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan deneyimli teknik adam, "Küme düşmeyi aklınızdan çıkarın.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, Kaynaklar Tesisleri'nde bugün gerçekleşen antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan deneyimli teknik adam, "Küme düşmeyi aklınızdan çıkarın. Hep birlikte yeni bir sayfa açağız. İyi bir takım olduğumuzu herkese göstereceğiz" mesajı verdi. Neşeli tavırları ve esprileriyle futbolcularına moral aşılayan Levent Eriş, aynı zamanda takımı hırslandırmak için sık sık uyarılarda bulundu.
ERKAN AFFEDİLDİ
Ligde son 3 maçından puan çıkaramayan sarı lacivertli ekipte Şanlıurfaspor deplasmanı öncesi hasta olan Berkin Kamil Arslan, idmana katılmadı. Sağ aşil tendonunda ağrıları olan Emin Aladağ ile çapraz bağ ameliyatı geçiren Yasin Avcı düz koşu yaptı. İki hafta kadro dışı kalan Erkan Taşkıran affedilerek takıma katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: