Bucaspor'da Gökhan Ve Henrique Dönüyor

Onur ATIŞ/İZMİR, Geçen hafta Manisaspor deplasmanında cezası nedeniyle forma giyemeyen Henrique ile sakatlığı bulunan Gökhan'ın sahadaki yerlerini alacağını söyleyen teknik direktör

Onur ATIŞ/İZMİR, Geçen hafta Manisaspor deplasmanında cezası nedeniyle forma giyemeyen Henrique ile sakatlığı bulunan Gökhan'ın sahadaki yerlerini alacağını söyleyen teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Henrique ve Gökhan bizim için çok önemli oyuncular. İki futbolcunun geçen hafta oynamaması 5-0'lık Manisaspor yenilgisinin en büyük sebeplerinden biriydi" dedi.
Bu sezon ligde istedikleri sonuçları alamamalarına rağmen iç sahada hiç mağlup olmadıklarını hatırlatan Karafırtıralar, "Samsunspor önünde bu istikrarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.
Bucaspor, İzmir'de oynadığı maçlarda Boluspor ve Elazığspor'u mağlup ederken Altınordu, Giresunspor, Adanaspor, Şanlıurfaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile berabere kaldı. Bucaspor, ayrıca Osmanlıspor ve Elazığspor'la birlikte ligde evinde mağlubiyet yüzü görmeyen 3 takımdan biri oldu.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: