Bucaspor’da Mohamed Dahmane Açıklaması

Bucaspor Kulübü Yönetimi, Cezayirli golcü oyuncusu Mohamed Dahmane ile yollarını ayırdığı hakkında çıkan haberleri yalanladı.Sarı-lacivertlilerin...

Bucaspor Kulübü Yönetimi, Cezayirli golcü oyuncusu Mohamed Dahmane ile yollarını ayırdığı hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusu Mohamed Dahmane’nin basında çıkan haberlerde Bucaspor Yönetimi tarafından gözden çıkarıldığı ve devre arasında ise mukavelesinin karşılıklı olarak feshedilebileceği, bu yüzden de izinsiz olarak Fransa'ya gittiği yazıldı.

Bucaspor Kulübü Yönetimi de, Dahmane'nin ayrılacağı yönünde basında çıkan haberleri resmi sitesinden yaptığı açıklama ile yalanlayarak “Futbolcumuz Mohamed Dahmane, profesyonel şubemiz ve teknik ekibin onayı ve izni doğrultusunda doğum yapan eşini bu mutlu gününde yalnız bırakmamak için Fransa'ya gitmiştir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz