Bucaspor'da Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

İZMİR (İHA) – PTT 1. Lig’in 6. haftasında Bucaspor kendi sahasında Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın...

İZMİR (İHA) – PTT 1. Lig’in 6. haftasında Bucaspor kendi sahasında Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig'de 7 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Buca Arena Stadı'nda Şanlıurfaspor'u konuk edecek Bucaspor, Kaynaklar Tesisleri'nde günde çift idman yaparak hazırlıklarına devam ediyor. Antrenmanlara hafif sakatlığı bulunan Erkan Taşkıran katılmazken, Civar Çetin fizyoterapist eşliğinde çalışıyor. Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart görerek iki maç ceza alan ve Manisaspor maçında da sakatlığı nedeniyle oynayamayan Mehmet İncebacak'ın ise Şanlıurfaspor maçında ilk 11'de sahada olması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Bucaspor Yönetimi, Şanlıurfaspor maçı biletlerini Bucastorm mağazasından satışa çıkarırken kale arkası 5 TL, maraton 10 TL, kapalı tribünü ise 20 TL olarak belirledi. Saat 19.00'da başlayacak maçın yayıncı kuruluş TRT tarafından WEB TV'den yayınlanacağı duyuruldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: