Bucaspor'da Transfer

İZMİR (A.A) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

İZMİR (A.A) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe'den Okan Alkan, Kızılcahamamspor'dan Erkan Ferin ve Emre Balak ile 2'şer yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Futbola Kızıltepe Eğitim Gençlikspor'da başladıktan sonra Mardinspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan 21 yaşındaki Okan Alkan, geçen sezon Kayserispor'da kiralık olarak forma giydi.

Geçen yıl Kızılcahamamspor'da mücadele eden 24 yaşındaki Erkan Ferin ise Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor, Orduspor, Beylerbeyispor, 1461 Trabzon, Sarıyer, Konya Torku Şekerspor ve Kızılcahamamspor'da forma giydi.

Reklam
Reklam

Erkan Ferin'in takım arkadaşı 24 yaşındaki Emre Balak da Merzifonspor altyapısından sonra Samsunspor, Gençlerbirliği, Hacettepe, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Kızılcahamamspor'da oynadı.

Muhabir: Ali Korkmaz / Tolga Albay / Okan Yardımcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: