Bucaspor'da Zaman Daralıyor

Onur ATIŞ / İZMİR, Bucaspor yönetiminin 1 milyon TL'ye yakın ödeme yapması gereken futbolcularla henüz anlaşma zemini bulamaması camiayı endişelendirdi. Mehmet'in

Onur ATIŞ / İZMİR, Bucaspor yönetiminin 1 milyon TL'ye yakın ödeme yapması gereken futbolcularla henüz anlaşma zemini bulamaması camiayı endişelendirdi. Mehmet'in yarın, Emin, Erkan ve İskender'in perşembe, Zafer'in de pazartesi günü tek taraflı fesih hakkına sahip olacağı sarı lacivertli takımlda stoper Luiz Henrique de gemileri yaktı.
Kulüpten 130 bin dolar alacağını tahsil edemeyen Brezilyalı futbolcunun eşyalarını topladığı ve yarın İzmir'den ayrılacağı belirtildi. Boluspor'la flört eden sambacının 2'nci yarıda büyük ölçüde anlaştığı belirtildi.
Öte yandan Ferhat ve Emre Şahin'le anlaşan Bucaspor yönetimi, 2 futbolcunun da sözleşmesini uzattı. Başkan Çetin Kayışlı, diğer futbolcularla da uzlaşacaklarını belirterek, takımı dağıtmayacakları konusunda taraftarına söz verdi. Başkan Kayışlı, teknik direktör arayışlarının da sürdüğünü dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: