Budak; “atatürk'ü Saygı, Minnet Ve Şükranla Anıyoruz''

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 74’üncü yıldönümü...

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 74’üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak mesajında, “Atatürk’ün gösterdiği hedeflere varmak için, ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. ATSO olarak tüm üyelerimizle, bu görevin bilinci içindeyiz” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet'in kurucusu, ülkenin kurtarıcısı büyük komutan, eşsiz devlet adamı Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 74’üncü yılında, sevgi, saygı ve gönül borcu duyarak, özlemle andığını belirten Budak mesajında şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

”Bugün Milletimiz, ölümsüz önderinin yolunda ilerleyeceğini, Cumhuriyet'e tüm kurum ve kurallarıyla sahip çıkacağını tek yürek olarak dile getirmektedir. Geride kalan 74 yılda ulusumuz, büyük kurtarıcısına gönülden bağlılığını, O'nun ilke ve devrimlerini ödünsüzce yaşatarak kanıtlamış, bu kararlılığını kuşaktan kuşağa aktararak sürdürmüştür.Ulu Önder’in gösterdiği hedeflere varmak için, ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. ATSO olarak tüm üyelerimizle, bu görevin bilinci içindeyiz. Türk ulusunun gönlünde ölümsüzleşen Yüce Önder Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.''

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz