Budamak Için Çıktığı Ağaçta Mahsur Kaldı

Ataşehir'de bir kişi budamak için çıktığı kavak ağacında fenalık geçirdi. Yardım isteyen şahsın yanına çıkan...

Ataşehir'de bir kişi budamak için çıktığı kavak ağacında fenalık geçirdi. Yardım isteyen şahsın yanına çıkan başka bir kişi, kendinden gecen genci yere düşürmemek için dakikalarca mücadele etti. Mansur kalan şahıs itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Olay Barbaros Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre bahar ayı nedeniyle ağaçları budamak isteyen inşaat işçisi Serkan Yıldız (33) bahçesindeki kavak ağacına çıkarak, ağacın dallarını kesmeye başladı. Bir süre ağacın üzerinde kalan Yıldız, daha sonra gözlerinin karardığını ve yere düşmek üzere olduğunu söyleyerek yardım istedi. Hemen yardıma koşan vatandaşlardan biri yaklaşık 25 metre uzunluğundaki ağaca tırmanarak Serkan Yıldız'ın yanına çıktı. Yıldız'ın düşmemesi için büyük çaba gösteren vatandaşa yerdeki komşuları da destek verdi. Tüm çabalara rağmen Serkan Yıldız'ı indiremeyen vatandaşlar itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Ancak dakikalar geçmesine rağmen itfaiye ekiplerinin gelmemesi yakınlarının sinirlerini gerdi. Bu sırada görevliler ile vatandaşlar arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı. Durumu giderek ağırlaşan Serkan Yıldız'a eliyle masaj yapan arkadaşı ise bilincinin kapanmaması için büyük çaba gösterdi. Yaklaşık yarım saat sonra gelen itfaiye ekipleri mahsur kalan Yıldız'ı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yıldız, ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Görgü tanıkları Yıldız'ın budamak için çıktığı ağaçta fenalık geçirdiğini, dakikalarca kurtarılmayı beklediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz