Budamak için çıktığı ağaçtan düşerek öldü

Kütahya’da evinin bahçesindeki ağacın dallarını budarken dengesini kaybedip beton zemine düşen kişi hayatını kaybetti.Dumlupınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 38 yaşındaki Yasin Burmalı, budama işi için ağaca çıktı.

Kütahya’da evinin bahçesindeki ağacın dallarını budarken dengesini kaybedip beton zemine düşen kişi hayatını kaybetti.
Dumlupınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 38 yaşındaki Yasin Burmalı, budama işi için ağaca çıktı. Bu sırada dengesini kaybeden Burmalı, beton zemine düştü. Yakınlarının ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Burmalı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.
Burnalı’nın cenazesi otopsi için Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz