BUDO Ek Seferine Yoğun Talep

Bursa ile İstanbul arasında deniz otobüsü ile yolcu taşımaya başlayan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), yoğun talep nedeniyle ek sefer

Bursa ile İstanbul arasında deniz otobüsü ile yolcu taşımaya başlayan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), yoğun talep nedeniyle ek sefer yapmaya başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yoğun ilgisini göz önünde bulundurularak, 1 Şubat Cuma gününden itibaren söz konusu hatta, gidiş-geliş olmak üzere bir ek sefer devreye girdi. Ek sefer kapsamında, Mudanya'dan saat 17.00'de, İstanbul Kabataş'tan da 19.30'da deniz otobüsü hareket edecek. Böylelikle yapılacak karşılıklı toplam 3 seferle daha çok vatandaşı taşınabilecek.

Reklam
Reklam

BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, "Bursa ve Mudanyalı vatandaşlarımız BUDO'ya sahip çıkıp, her geçen gün yolcu sayımız artıyor, Cuma ilave sefer kararını Perşembe günü aldık ve anons ettik, ek olan her iki seferimiz de doldu, halkımızın teveccühüne göre sefer sayımızı artırarak seferlerimize devam etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Muhabir: Ömer Bilik / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: