"BUDO'ya Ulaşım Kolaylaştı"

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce, "İstanbul ile Bursa arasında kaliteli, ekonomik ve güvenli ulaşımın sağlanması amacıyla" başlatılan BUDO seferlerine ilginin gün geçtikçe

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce, "İstanbul ile Bursa arasında kaliteli, ekonomik ve güvenli ulaşımın sağlanması amacıyla" başlatılan BUDO seferlerine ilginin gün geçtikçe arttığı, yolcuların kent merkezi ve Mudanya İskelesi arasındaki ulaşımının sağlanması amacıyla F3 otobüs hattının devreye alındığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği A.Ş (BURULAŞ) tarafından devreye alınan F3 hattı, Mudanya BUDO İskelesi ile Bursa merkezini birbirine bağlıyor. İstanbul Kabataş'tan gelen yolcuların bavullarının taşınmasına imkan sağlayan bagajları bulunan, 55 kişi oturma kapasiteli otobüsler, deniz otobüsü saatlerine entegre olarak seferlere başladı.

Reklam
Reklam

Otobüslerin güzergahı, Teleferik, Namazgah, Setbaşı, İnönü Caddesi, Haşim İşcan Caddesi, Altıparmak Caddesi, Çekirge Caddesi, Zübeydehanım Caddesi, Acemler, Sanayi Caddesi, Mudanya Caddesi ve Mudanya BUDO İskelesi olarak belirlendi.

Sadece belirlenen duraklarda durarak süratli ulaşım sağlayan BURULAŞ F3 hattının sefer saatlerinde, BUDO seferlerindeki değişikliklere göre düzenleme yapılabilecek.

Açıklamada, F3 otobüs hattının devreye alınması ile "BUDO'ya ulaşımın kolaylaştığı" vurgulandı.

Muhabir: Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: