BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er: Terör Belasından Er Ya Da Geç Kurtulacağız

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er, Türkiye’nin er ya da geç...

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er, Türkiye’nin er ya da geç terörden kurtulacağını belirtti.

BUGİAD, Kültürpark’taki Nevbahar Kafe’deki yönetim kurulu üyeleri, şehit ve gazi dernekleri yöneticileri ile şehit ailesi ve gazileri bir araya getirdi. İftar yemeğinin ardından konuşan BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, şehitler ve İslam dininin şehitlik mertebesine verdiği öneme vurgu yaptı. Er, şöyle konuştu: “Maddiyatın gözleri körettiği, vermenin çok zor olduğu bir ortamda hala milleti için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan yiğitler ve sizin gibi ana-babalar var. Bu anlayış olduğu sürece birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize göz diken hainler asla emellerine ulaşamayacaklar.”

Reklam
Reklam

Gazilik mertebesini de ‘şehitliğe giden yol’ olarak tanımlayan Er, bu mertebenin yüce olduğunu söyledi. Yaşanan acıların sadece şehit yakınları ve gazilerin değil, Türk milletinin olduğunu vurgulayan Başkan Er, “Bu acı, bu çile mutlaka bir gün bitecek. Yol zorlu bir yol olduğu için mutlaka fedakârlıklar gerekecek, kayıplar olacak. İnşallah terör belasından da kurtulacağız.” şekinde konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Bursa Şube Başkanı Selami Soylu, “Bizler bu vatan için canımızı, kanımızı verdik ve gerekirse yine vermeye hazırız." dedi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer Uyar da, “Memleketimizde böyle işadamlarının çoğalmasını diliyorum. Keşke bütün işadamları şehidine, gazisine her zaman sahip çıksa, onurlandırsa, gururlandırsa. Biz de öyle işadamlarını baş tacı ederiz.” diye konuştu.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Bursa Şube Başkanı Beyazıt Tuna ise “BUGİAD 8 yıldır bizlerle olan iftar buluşmasını geleneksel hale getirdi. Bursa gibi manevi bir şehirde, onlara yakışan da budur. BUGİAD şehit aileleri ve gazilere gösterdiği önemin diğer işadamları dernekler ve odalara da örnek olmasını diliyoruz.” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: