BUGİAD Geleneksel Iftar Yemeğinde Iş, Siyaset Ve Devlet Protokolünü Buluşturdu

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD), geleneksel iftar yemeğinde iş, siyaset ve devlet protokolünü buluşturdu. Elegance...

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD), geleneksel iftar yemeğinde iş, siyaset ve devlet protokolünü buluşturdu. Elegance Salonları’nda düzenlenen iftara Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, milletvekilleri Önder Matlı, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, İsmail Aydın, Hüseyin Şahin, Turhan Tayan, BTSO Başkanı Celal Sönmez, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, DOSAB Başkanı Feridun Kahraman, Jamaika Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Franklin Jonhnston ile bini aşkın işadamı katıldı.

Reklam
Reklam

Bursa Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Ali Fuat Er, daralan pazarlara karşı yeni pazarlar bulmak için yurt dışı gezileri düzenlediklerini, yurt dışından gelen işadamlarını da Bursa’da en iyi ağırlamaya çalıştıklarını söyledi. Er, “Üyelerimizi misafir heyetlerle buluşturarak farklı iş imkanları yakalamaya çalışıyoruz. Sadece üyelerimize değil, bütün girişimcilerimize kapımız açık. Çünkü biliyoruz ki hayat paylaştıkça çoğalır. Paylaştıkça sevgi büyür. Biz paylaştıkça büyürüz. Öyleyse biz de el ele gönül gönüle birbirimizi candan kucaklayalım. İradelerimizin hakkını verme azmiyle içimizdeki kin, nefret. İhtiras, cehalet ve kabalık gibi kötü hisleri söküp atalım. Kuvvet, servet, hakimiyet ve daha değişik imkanlar gibi bir kısım üstünlük unsurlarını birbirimizi kucaklaşmak için kullanalım” dedi.

OKUL İSTİYORUZ

Jamaika Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Franklin Jonhnstan ise Türkiye’nin çok önemli bir ülke olduğunu belirterek, “Türkiye’ye aşık oldum. Türkiye bizim için önemli bir ülke. Sizden ricada bulunmak istiyorum. Jamaika’da okul açılabilmesi için elinizden gelen desteği gösterirseniz minnettar oluruz. Bursalı sanayicilerimizi oradaki okullarımıza destekte bulunmalarını istiyoruz. Gelirken burada gördüğüm dostluğu, barışı ve sevgiyi de beraberinizde getirin. Bizim ülkemizin nüfusu 2 milyon 600 bin . Aynı Bursa gibi. Bütün Bursa’yı ülkemize davet ediyoruz. İki ülke arasındaki ticari imkanları daha da geliştirebiliriz. Bunu başarabiliriz. Bursa’ya aşık oldum. İş adamlarından ricam ülkemize okul yapmalarıdır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bursa Valisi Şahabettin Harput ise BUGİAD yönetimi ve üyelerinin sadece Bursa’da değil, Türkiye ve dünyanın herhangi bir noktasındaki sıkıntıya kayıtsız kalmadığını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de “Güzel hizmetler yapılıyor. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Gecenin sonunda BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, Jamaikalı bakana İznik çinisi hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz