Bugiad Geleneksel Iftar Yemeğinde Iş, Siyaset Ve Devlet Protokolünü Buluşturdu

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (Bugiad), geleneksel iftar yemeğinde iş, siyaset ve devlet protokolünü buluşturdu. Tavacı...

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (Bugiad), geleneksel iftar yemeğinde iş, siyaset ve devlet protokolünü buluşturdu. Tavacı Recep Usta İpek Koza Salonu'nda düzenlenen iftara CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Emniyet Müdür Vekili Orhan Çağlayan, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, DOSAB Başkanı Feridun Kahraman, Bursa Vali yardımcıları, BTSO yönetim kurulu üyeleri, daire müdürleri, işadamları, siyasi parti temsilcileri ile bini aşkın iş adamı katıldı.

Reklam
Reklam

Bugiad Başkanı Ali Fuat Er yemekte yaptığı konuşmada, Ramazan ayının kainatı kucaklayan ve bütün insanlığa, huzur ve sükun telkin eden, manevi atmosferi altında geleneksel iftarı düzenlediklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Er şunları kaydetti: “Ramazan, millet olarak daraldığımız, bunaldığımız, meydana gelen toplumsal hadiselerin, canımızı olabildiğince sıktığı bir dönemde, yine imdadımıza yetişerek, sadece bizler için değil, bütün insanlar ve insanlık için huzurlu bir zaman dilimi olarak belirdi. Umuyoruz ki; başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennemden azad olan Ramazan ayı, can sıkıcı hadiseler karşısındaki ümitsizliğimizi yerden yere vururcasına, adeta imdadımıza yetişir, silkelenip kendimize gelmemize vesile olur. Millet olarak bizi, dışarıdan gelebilecek her türlü saldırıya karşı koruyabilecek, en önemli unsur, sevgi ve hoşgörü duygularıyla hareket ederek, birlik ve beraberliğimizi her türlü ortamda ve şartta korumaktır. Bizler yaşamayı değil, yaşatmayı ideal haline getiren, bunun için rahatını terk eden, kendi hayatını bir kenara bırakan bir yapıya sahip olmaya çalışıyoruz.”

Reklam
Reklam

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de konuşmasında "Güzel hizmetler yapılıyor. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Ramazan ayının bereketi hepimize yansıyor” dedi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı da gecede birer konuşma yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz