BUGİAD Üyeleri Bir Günde 600 İngilizce Kelime Öğrendi

Bursa Girişimci İşadamları Derneği ( BUGİAD), etkili hafıza teknikleriyle üyelerine 1 günde 600 İngilizce kelime...

Bursa Girişimci İşadamları Derneği ( BUGİAD), etkili hafıza teknikleriyle üyelerine 1 günde 600 İngilizce kelime öğrenme imkânı sundu.

Fil Eğitim Yönetim Kurulu Başkanı ve hafıza uzmanı Serkan Fatih Korkut tarafından verilen eğitim, BUGİAD üyelerinden yoğun ilgi gördü. Program çerçevesinde İngilizce kelimeler, karikatür ve hikâyeler içinde anlatılarak kalıcı öğrenimine imkân sağlandı. Ayrıca, özel tekniklerle İngilizce gramer konuları işlendi.

Hafıza tekniklerini, 'beynin anladığı dilden konuşma sanatı' olarak açıklayan Serkan Fatih Korkut, şu bilgileri verdi: "Biz hafıza tekniklerini kullanarak kişilere İngilizceyi kolay bir şekilde öğretiyoruz. Yazdırmadan çizdirmeden bilgileri direkt bir şekilde kalıcı hafızalarına yüklüyoruz. Sonrasında özel tekniklerimizle gramer konularımızı öğretiyoruz ve pratik konuşma metotlarımızla kişileri toplam 32 saat sonunda konuşabilir hale getiriyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: