BUGİAD, Yılın Enleri’ni Seçiyor

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD), 2012 yılında iş, bürokrasi, eğitim ve spor alanlarında başarılı hizmetlere...

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD), 2012 yılında iş, bürokrasi, eğitim ve spor alanlarında başarılı hizmetlere imza atan kişi, kurum ve kuruluşları ödüllendirecek.

Başarısının 20. yılını kutlayan BUGİAD’ın geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Yılın En’leri Ödül Töreni’nde çeşitli kategorilerdeki ödüller sahiplerini bulacak.

Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde 3 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek törende yılın işadamı, yılın işkadını, yılın girişimcisi, Bursa’da yılın spor adamı, Bursa’nın tanıtımına katkı ödülü, tarihe ve kültüre hizmet ödülü, eğitime katkı ödülü, vefa ödülü ve özel ödül kategorilerinde ödüller dağıtılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: