BUGİAD yönetimi, Düzceli işadamlarını ağırladı

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD), geleneksel olarak düzenlediği iftar programları kapsamında Düzce Sanayici İş...

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD), geleneksel olarak düzenlediği iftar programları kapsamında Düzce Sanayici İş Adamları Derneği (DÜSİAD) Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.
Sümbüllü Bahçe Konağı’nda gerçekleştirilen iftar programında konuşan BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Canlılar, diğer illerde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamları dernekleriyle sıkı ilişkiler kurmanın önemli olduğunu söyledi.
Canlılar, “Geçtiğimiz aylarda yönetim kurulu olarak Düzce’de DÜSİAD’ın misafiriydik, bugünde kendileri bizleri kırmayıp bu güzel Ramazan akşamında konuğumuz oldular. İş adamları dernekleri olarak iş ilişkilerinin yanı sıra bunun gibi sosyal ilişkilerde kurmalıyız. Zaten sosyal anlamda gelişmiş bireyler iş hayatlarında da başarılı olacaktır.” dedi.
DÜSİAD Genel Sekreteri Hasan Yaşa ise yaptığı açıklamada, şu anda 260 üyeden oluşan bir dernek olduklarını ve üyelerden 100'ünün gençlerden oluştuğunu kaydetti. Yaşa, “Bu akşam BUGİAD’ın misafiri olarak Bursa’da bulunmaktan çok mutluyuz. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretle BUGİAD’ın deneyimlerini, tavsiyelerini ve yaptıkları çalışmaları inceleme fırsatı bulduk.” şeklinde konuştu.
Sanayici ve iş adamları derneklerinin kendi illerinde bireysel faaliyet göstermelerine rağmen federasyon ve konfederasyon çatısı altında tek yumruk olarak hareket ettiklerini ifade DÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Çakır, BUGİAD’ın gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) nezdinde takip edildiğinin altını çizdi.
Çakır, dernek başkanlarının bireysel olarak sürekli iletişim halinde olduklarını kaydederken, şöyle konuştu: “Yönetim kurulu üyelerimizin de diğer illerimizdeki derneklerin yönetim kurullarıyla kaynaşmaları bizim için çok önemli, dolayısıyla büyük illerimizdeki, gelişimlerini tamamlamış, gerçekleştirdiği başarılı faaliyetlerle dikkat çekmiş iş adamları dernekleriyle sürekli fikir alışverişi içerisindeyiz; bu akşam da BUGİAD’ın misafiri olarak Bursa’da bulunmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz.”
Öte yandan, BUGİAD yönetiminin şehit aileleri yararına da bir iftar programı düzenleyeceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz