BUGİAD’dan Kırgızistan çıkarması

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) üyeleri, dostluk ve ticaret köprüsü kurmak maksadıyla Kırgızistan’a gitmek üzere...

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) üyeleri, dostluk ve ticaret köprüsü kurmak maksadıyla Kırgızistan’a gitmek üzere yola çıktı.

Bursa ve Kırgızistan arasındaki dostluk ve ticareti geliştirmek amacıyla KOSGEB tarafından desteklenen geziye Bursa Valisi Şahabettin Harput, AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmet Su ve Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ile 100’ün üzerinde Bursalı işadamı katıldı. 18-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gezide Kırgızistan-Türkiye Ticaret ve Yatırım Forumu’na ve Türkçe Olimpiyatları Kırgızistan finaline katılım sağlanacak. Ayrıca ikili iş görüşmelerinin yapılacağı ziyarette sektörel bazda firma ziyaretleri de gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Kırgızistan-Türkiye İşadamları Derneği (KITİAD)ve Kırgızistan Genç İş Adamları Derneği (JIA)'ni de ziyaret edecek katılımcılar, Kırgızistan halkının milli bayramı olan Nevruz Bayramı kutlamalarına katılacak.

Geziyi Bursa ve Kırgızistan arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlediklerini söyleyen BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, Kırgızistan’daki iş potansiyelini Bursalı işadamlarına tanıtmayı, Kırgız-Türk işadamları arasında ikili iş görüşmeleri yaptırmayı ve Kırgızistan kültürünü daha da yakından tanımayı istediklerini dile getirdi. BUGİAD Başkanı Er, “Düzenlediğimiz iş gezileri iş adamlarımıza büyük açılımlar sağlıyor. İş adamlarımız kendilerini yenilerken yeni iş bağlantıları kuruyor, ufkunu geliştiriyor. Yurt dışına açılan iş adamlarımız kendi ülkesinin ürününü pazarlarken, dünya ticaretinden de haberdar oluyor. Bu yönüyle iş gezilerini önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: