BUGİAD'lı Iş Kadınlarından Suriyeli Mültecilere Yardım Eli

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) üyesi iş kadınları, Kimse Yok Mu Derneği ile ortak çalışma...

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) üyesi iş kadınları, Kimse Yok Mu Derneği ile ortak çalışma yaparak, savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeli mültecilere yardım kampanyası düzenledi.

Kamplarda yaşayan ihtiyaç sahibi mülteci ailelerin giyim, gıda, battaniye gibi temel yaşam gereksinimleri için iş kadınlarından toplanacak ayni ve nakdi yardımlar, Kimse Yok Mu yardım kuruluşu aracılığıyla mültecilere ulaştırılacak. Kimse Yok Mu Derneği ile düzenlenen toplantıda konuşan BUGİAD Kadın Girişimciler Başkanı Dilek Ataygeldi, şunları söyledi: "Mülteci kamplarında yaşayan ailelerin çok zor hayat şartlarına sahip olduklarını biliyoruz. Bizler de iş kadınları olarak Suriyeli mültecilerin ihtiyaçlarını giderme adına kampanya düzenliyoruz. Kimse Yok Mu ile ortak hareket ederek kamplardaki ailelerin öncelikli ihtiyaçlarını belirledik. Şimdi iş kadınlarımızın yardım elini uzatarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı gösterme zamanı. Yardım kampanyasına destek bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Kimse Yok Mu Bursa Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşe Durmaz ise "İç savaş mağduru mülteci aileler için düzenlenen yardım kampanyası BUGİAD’lı iş kadınlarının sosyal sorumluluk duygusuyla hareket ettiklerini gösteriyor. Kimse Yok Mu olarak iş kadınlarının yardımlarını mültecilere ulaştırmaktan mutluluk duyacağız." dedi.

Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar, BUGİAD’la iletişim kurarak, desteklerini yardıma muhtaç mültecilere ulaştırabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: