Bugsaşspor: 0 - Bursaspor: 0

Stat: Yenikent AsaşHakemler: Hakan Ceylan, Emre Suna, Cevdet KömürcüoğluBugsaşspor: Bekir, Mehmet, Baki, Mustafa Özgen, Şener,...

Stat: Yenikent Asaş
Hakemler: Hakan Ceylan, Emre Suna, Cevdet Kömürcüoğlu
Bugsaşspor: Bekir, Mehmet, Baki, Mustafa Özgen, Şener, Mustafa Şen, Galip, Mustafa Er, Ali Kuleli, Yaşar, Hasan
Bursaspor: Yavuz, Vederson, İbrahim, Ömer, Hakan, Mehmet, N'Diaye, Adem, Sestak, Batalla, Pinto
Sarı kartlar: Dk. 19 Galip (Bugsaşspor), Dk. 27 N'Diaye, Dk. 41 Sestak (Bursaspor)

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında Bugsaşspor ile Bursaspor arasında oynanan mücadelenin ilk yarısı 0 - 0 beraberlikle sonuçlandı.

Reklam
Reklam

15. dakikada Bursapor'dan Batalla ile gelişen atakta ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Sestak kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı, ancak açıyı iyi kapatan kaleci Bekir gole izin vermedi.

24. dakikada Bugsaşspor'un atağında orta sahada topla buluşan Ali Kuleli yaklaşık 30 metreden vurdu meşin yuvarlak direğin üstünden auta gitti.

28. dakikada Bugsaşspor gole yaklaştı. Bu dakikada Mehmet serbest vuruşu kullandı. Ceza alanında topla buluşan Ali Kuleli'nin şutu defanstan sektikten sonra üst direğe de çarparak kornere gitti.

43. dakikada Bursaspor'dan Vederson ceza alanı dışından frikiği kullandı, kaleci Bekir sağına gelen topu kontrol etmeyi başarı.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda iki takımın da çabası gol getirmedi ve devre 0 - 0 berabere sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: