Buhara Derneği, Gemlik’te kermes açtı

Bursa Gemlik Buhara Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Dereboyu...

Bursa Gemlik Buhara Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Dereboyu Taşköprü Mevkii'nde açılan ve bir hafta süreceği belirtilen kermes, yoğun ilgi gördü. Kermeste gıda malzemelerinin yanı sıra, giyim ve çeyiz eşyaları da satışa sunuldu.

Dernek Başkanı Recep Sayal, fakir ve yardıma muhtaç öğrencilere maddi yardımı hedefledikleri kermesi periyodik hale getirmeyi planladıklarını kaydetti.

Kermesin açılışını, Belediye Başkanvekili Aslan Özaydın, Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak, Belediye Meclis üyesi Necmettin Rama, Dernek Başkanı Recep Sayal ve dernek üyeleri birlikte yaptı.

Reklam
Reklam

Gemlik Belediye Başkanvekili Aslan Özaydın, sosyal hizmet veren başarılı bir derneğin, yardım amaçlı kermesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz