Buharkent’te trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

Aydın’ın Buharkent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

AYDIN (İHA) - Aydın’ın Buharkent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün öğleden sonra saat 17.30 sıralarında Buharkent ilçesine bağlı Ortakçı köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ortakçı köyünde kurulan Çarşamba Pazarı’nda satış yapan Atilla Birçek, pazar sonrası Denizli’ye dönmek için 20 H 4698 plakalı minibüsü ile yola çıktı. Birçek ve ailesini taşıyan minibüs, Ortakçı köyünden Aydın-Denizli karayoluna çıkmak isterken Denizli istikametinden gelen Ertuğrul Taşkıran yönetimindeki 09 LH 657 plakalı kamyonla çarpıştı.

Reklam
Reklam

Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen minibüste sıkışan sürücü Atilla Birçek’in eşi Fatma Birçek (50) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada sürücü Atilla Birçek ile kızları Şadiye Turan ve Rabia Kaynak ile torunları Eren Kaynak, Serpil Turan ve Enes Turan yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar 112 Acil Servis, itfaiye ve kurtarma ekiplerinin çabaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolda ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ambulanslara alınan yaralılar Buharken İlçe Hastanesi ve Nazilli Devlet Hastanesi ile Denizli’deki hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.