Bulak: 3 Puan Almanın Mutluluğunu Yaşıyoruz

Mersin İdmunyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak Sivasspor karşısında aldıkları 3 puanın mutluğunu yaşadıklarını belirtti. Bulak...

Mersin İdmunyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak Sivasspor karşısında aldıkları 3 puanın mutluğunu yaşadıklarını belirtti. Bulak 3-0 yendikleri maç sonu düzenlenen basın toplantısında dünkü ve bu günkü yapılan maçın ardından Sivasspor maçının öneminin dahada artırdığını belirtti.

Bu nedenle Sivasspor maçını kazanarak rakipleriyle puan farkını açmamak için daha dikkatli bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Bulak, "Bu maç bizim için önemliydi. İyi çalışan, yeni bir ekibiz. Yeni gelen arkadaşlarımız, uyum içerisinde çalışıyorlar. Yüksek karaktere sahip bir takım. Oyuncularımızın algılamaları yüksek. Taktik anlayışa, çalışmaya cevap verebiliyorlar. Çok disiplinliler, kendilerine iyi bakıyorlar. Bu da bize çok katkı sağlayacak ve bizi başarıya taşıyacaktır." diye konuştu.

Reklam
Reklam

'Yenilmeyecek bir ekip' derken futbolcularına güvenerek bunu söylediğini anlatan Bulak, "Onların mesajını belli etmeye çalıştım. Eksik olan arkadaşlarımız da bize katıldığında hem sayısal hem işlevsel anlamda daha farklı bir takım çıkacaktır şüphesiz. 3 puan aldık ama bu her şey değil. Daha devamı olması lazım. Bunun için yine çok çalışacağız. Disiplinli bir şekilde bu mücadeleye devam edeceğiz.'' dedi.

Sivasspor'un da centilmence bir oyun ortaya koyduğunu vurgulayan Giray Bulak bazı eksikliklerin üstesinden gelerek 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Futbolculardan Burhan Eşer ise zorlu bir karşılaşmanın bilinciyle sahaya çıktıklarını ve 90 dakika müthiş bir oyun sergileyerek galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Eren Tozlu'da iyi mücadele ederek maçı kazandıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz