Bulak, havuz tartışmalarından endişeli

DENİZLİ (İHA) - Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, Anadolu kulüpleri ile 4 büyük kulüp arasında yaşanan havuz tartışmasından endişe duyduğunu belirterek, "Her yıl aynı sıkıntılar yaşanacaksa geleceğe sağlıklı bakamayız" diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, Anadolu kulüpleri ile 4 büyük takım arasında yaşanan havuz tartışmasının yeni sezonda sıkıntı oluşturabileceğini belirtti. Yaşanan gelişmelerden endişe duyduğunu ifade eden Bulak, "Bu işler her zaman tartışılacaksa işimiz zor. Bu sıkıntıların bir defada ele alınıp halledilmesi gerekir. Yoksa her sene aynı sıkıntılar yaşanacaksa geleceğe çok sağlıklı bakamayız. Bu konularda bir defa eylem olabilir ve sıkıntı oluşur. Sorunun bir defa ele alınıp enine boyuna tartışılması ve çözüm bulunması gerekiyor. Ondan sonra temeli sağlam olarak büyür. O bakımdan ne olacaksa olsun ama arkası sağlam gelsin. Yapılacak görüşmelerle problemin çözüleceğinden umutluyum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başlıca hedeflerinin ligde sağlam yere basan ve geleceğe yatırımlar yapabilen bir takım oluşturmak olduğunu belirten Bulak, "Yeni yapılacak transferlerle kendisine hedef koyabilen bir Denizlispor oluşturmak istiyoruz ve bunun çalışmaları içerisindeyiz. İç transferde Timuçin dışında tüm futbolcularla anlaştık. Timuçin'in de kalmasını isterdik, ancak olmadı. İç transferdeki bu çalışmalar büyük başarı. Takıma katılan oyuncularla daha güçlü olacağız. Elimizdeki kadroyu korumamız bizim için çok iyi oldu. Bunun yanında ekleyeceğimiz oyuncularla eksiklerimizi kapatacağız. Sürekli olarak yerli ve yabancı transferlerde görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Bu arada, transfer çalışmalarını da sürdüren Yeşil-siyahlılar, Romanya'nın Rapid Bükreş takımında forma giyen ve Denizli'ye getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen Marian Alijua'nın yanısıra Çek Cumhuriyeti'nden 21 yaşındaki stoper Rodek ile prensipte anlaşmaya vardı. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman, Çek futbolcunun yarın Denizli'ye geleceğini ve son bir görüşme yapacaklarını söyledi. Dalaman, Rodek'i transfer edebilmeleri için Finlandiyalı Mikka Multaharju'nun sözleşmesinin feshedileceğini, bu konuyla ilgili olarak Mikka'nın menajeri ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Denizlispor, yarın kulüp tesislerinde toplanacak Denizlispor, 2005-2006 sezonu hazırlıklarına Cuma günü başlayacak. Yeşil-siyahlı ekip, yeni sezona Cankurtaran, Bolu-Gerede ve Ankara Kızılcahamam'da yapacağı 3 ayrı kamp programıyla hazırlanacak.