Bulancak'ta Başarılı Kuran Kursu Öğrencilerine Bisiklet Hediye Edildi

GİRESUN (AA) - Bulancak ilçesinde Orta Cami İmamı ve müezzinleri tarafından Yaz Kuran Kursu'nda başarılı olan öğrencilere bisiklet hediye edildi.

GİRESUN - Bulancak ilçesinde Orta Cami İmamı ve müezzinleri tarafından Yaz Kuran Kursu'nda başarılı olan öğrencilere bisiklet hediye edildi. Orta Cami İmamı Osman Öztürk, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kurslara katılan öğrencilerin gelecek yılki kurslara da katılması ve Kuran-ı Kerim'i daha iyi öğrenebilmeleri için böyle bir organizasyon yaptıklarını söyledi. Öğrencilerin ödül dolayısıyla kursta daha başarılı olduklarını belirten Öztürk, "Hem de ödülü alabilmek için birbirleri ile dostluk içinde yarıştılar. Biz de kurs sonunda başarılı olan 3 öğrencimize bisikletlerini aldık" dedi. İlçe Müftüsü Şaban Sadan ise, "Sevgi, hoşgörü ve gönüllülük esasına dayalı olarak camilerimizde eğitim veren görevlilerin, bu şekilde çocukları sevindirmesi ve teşvik etmesi çok güzel bir çalışma oldu" dedi. Törende, Cami İmamı Osman Öztürk ve Müezzinleri Yakup Arine ile Kemal Artul tarafından Tuğce Yavuz, Umut Kaan Oturak ve Semih Artul'a bisikletleri verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: