Bulancak'ta Karla Mücadele Devam Ediyor

GİRESUN (AA) - Bulancak Belediyesince kar yağışı nedeniyle cadde ve sokaklardaki temizleme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Bulancak Belediyesince kar yağışı nedeniyle cadde ve sokaklardaki temizleme çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada kar yağışının salı akşamından bu yana etkili olduğu hatırlatıldı. Belediye ekiplerinin yol, kaldırım, refüj ve kavşaklarda karla mücadele çalışmalarını sürdürdüğünün kaydedildiği açıklamada, "Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nce oluşturulan ekipler, vatandaşlarımızın yaya ve araç trafiğinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve muhtemel kazaların önlenmesi maksadıyla kar temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz