Bulanık Belediyesi Bir Kepçe Satın Aldı

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Belediyesi, daha iyi bir hizmet için araç filosunu genişletmeye devam...

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Belediyesi, daha iyi bir hizmet için araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Belediye son olarak aldığı yeni kepçeyi araç filosuna dahil etti.

Bulanık Belediyesi, ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. İlçe merkezinde meydana gelebilecek altyapı, kazı ve düzenleme işlerinde kullanılmak üzere alınan kepçenin kış aylarında da kar küreme çalışmalarında kullanılacağı belirtildi. Yürütülen çalışmalarda kullanılan iş makinelerin yetersiz kalması nedeniyle araç parkına yeni bir kepçe dahil ettiklerini belirten Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya, alınan kepçe ile birlikte belediye parkında kepçe sayısının dörde çıktığını aktardı. Aracın belediye hizmetlerinin daha iyi ve sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için alındığını dile getiren Akkaya, kepçeyi çalışmalarda kullanmaya başladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Alınan kepçe ile araç sayısını 36’ya çıkaran belediye, daha önce 1 itfaiye aracı, 1 zabıta aracı, 1 vakumlu süpürgeli çöp kamyonu, 4 adet traktör ile 1 makam aracı alarak araç filosunu güçlendirmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: