''Bulanık havada avlanmaya çalışanlar var''

İstanbul (AA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Son zamanlarda meydana gelen ve ısıtılmaya çalışılan terör belasına karşı hep birlikte ortaya koyacağımız dayanışmayla, bu süreci gölgelemeyeceğiz, gölgelettirmeyeceğiz. Bulanık havayı estirmeyeceğiz. Çünkü, birileri bulanık havada veya suda avlanmaya gayret ediyor. Onlara bu fırsatı milletçe vermememiz gerekiyor" dedi.

İmedya İnteraktif Yayıncılık Grubu'na bağlı borsa, ekonomi ve siyaset ağırlıklı haber sitesi ile internet web televizyonu tarafından düzenlenen "6. İmedya Ekonominin Yıldızları 2005" ödül töreni yapıldı.

Reklam
Reklam

Siteyi ziyaret edenlerin anketinde, yılın en başarılı lideri seçilen Başbakan Erdoğan, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok daha müreffeh bir geleceğe doğru hızla ilerlediğini, buna karşılık elde ettiği kazanımların korunmasının da giderek daha değerli bir hale geldiği bir dönemin yaşandığını söyledi.

Yere sağlam bastıklarını, hesaplarını da bu noktada iyi yaptıklarını ifade eden Erdoğan, "Bunun neticelerini de göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli olarak almaya başladık. İstikrar sürüyor. Türkiye'de güven ortamı var. Hükümetin ilk günkü ciddiyetiyle görevinin başında olduğu açık ve net ortadadır. Türkiye ekonomisinin büyümesinin aynı hızla devam ettiği ortadadır. Ekonomik programdan asla taviz vermeyen bir hükümet iş başındadır" dedi.

"Türkiye, en hızlı büyüyen, en fazla parlak performans ortaya koyan dünyadaki birkaç ülkeden bir tanesidir" diyen Erdoğan, Bu başarıda özel sektörün çok büyük payının olduğunu kaydetti.Ankette, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Devlet Bakanı Ali Babacan ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da "en iyi bakan" seçildi.

Reklam
Reklam