Bulanık’ta “14 Mart Tıp Bayramı” Kutlaması

Muş’un Bulanık Devlet Hastanesi yönetimi, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla çalışan doktorları ziyaret ederek bayramlarını...

Muş’un Bulanık Devlet Hastanesi yönetimi, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla çalışan doktorları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bulanık Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Seyithan Yalınkılıç, Mali işler Müdürü Maşallah Aknur ve Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Zırhlı, hastane başhekim’i Dr. Sadrettin Arslan’ı makamında ziyaret ederek Tıp Bayramı’nı kutladı. Hastane heyeti daha sonra görev başında bulunan doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladılar. Görev başında bulunan doktorlar hastane heyetini kendilerini bu anlamlı günde ziyaret eden başhekim ve yönetimine teşekkür ettiler. Başhekim Dr. Sadrettin Arslan, “İnsanla uğraşıp insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen meslektaşlarımla, bu hizmetin sağlanmasında katkıları olmazsa olmazımız olan tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Başhekim Yardımcısı Seyithan Yalınkılıç, tüm doktorların Tıp Bayramı’nı kutlayarak, geleneksel olarak yılda bir kez kutlanan Tıp Bayramı’nın meslektaşlarla bir araya gelmeye ve uzun zaman görüşemedikleri doktor arkadaşları görme fırsatı sağladığını kaydetti. Bütün arkadaşlarımın tıp bayramını kutluyorum.

Bulanık Devlet Hastanesi Mali İşer Müdürü Maşallah Akman, “Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin bayramını kutluyorum. Bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, sağlık başarı ve mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: